Αλλαγές γίνονται στην ταινία «Καρδίτσα forever», όπως έχει γίνει γνωστό. Συγκεκριμένα, οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης θα αντικατασταθούν με σκηνές στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (22/03) αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του στην ταινία ενώ ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χαμό του αδερφού του.

«Ο κύριος Μαρκίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με την αντικατάστασή μου. Εγώ τον καταλαβαίνω. Αν του ζήτησαν κάποια κανάλια ότι δεν με θέλουν, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι. Και ο Σωτήρης Καλυβάτσης καλά έκανε, επαγγελματίας ηθοποιός είναι. Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, κάτι δεν είναι σοβαρό για να γίνονται τέτοια πράγματα, κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί να είναι όλη αυτή η διαδικασία», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για το θάνατο του πολυαγαπημένου του αδερφού, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Εγώ και ο θίασος “λουστήκαμε” όλη αυτή τη διαδικασία γιατί και οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη διαδικασία ήταν φίλοι με τον αδερφό μου. Έτσι είναι η ζωή, προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και δύναμη. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα».