Για τον χαμό του πατέρα του από κορονοϊό σε ηλικία 89 ετών και τη μεγάλη αγάπη που τους ένωνε μίλησε στο Πρωινό ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Μιλάμε για έναν έφηβο, έναν μαραθωνοδρόμο της ζωής. Ήταν δρομέας μεγάλων αποστάσεων, έχει δύο φορές κερδίσει τον μαραθώνιο στο Μεσολόγγι, είναι το όνομά του γραμμένο με τους Ολυμπιονίκες. Ήταν σιδηρουργός. Είμαι πολύ περήφανος. Όταν είχε φύγει το 2005 η μαμά μου και του είπα δεν θέλω να πάω να δουλέψω μου είχε πει “μην τολμήσεις και κάτσεις στο σπίτι και εγώ αν πεθάνω θα βγεις την επόμενη μέρα να τραγουδίσεις”. Αφιερώνω αυτή την παράσταση στον μπαμπά μου» είπε o Τάκης Ζαχαράτος.

Και συνέχισε: «Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μου για αυτό τον άνθρωπο και αυτά που με δίδαξε, η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν άγνωστος» ανέφερε καθώς ο πατέρας του είχε Αλτσχάιμερ. «Έφυγε από Covid. Είχε κάνει 3 εμβόλια».

«Αισθάνθηκα το μοιραίο το προηγούμενο βράδυ, ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Ο πατέρας μου λάτρευε τη ζωή και αυτό μας μετέδωσε» ανέφερε.