«Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα» εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ενώ τόνισε πως η δισκογραφική του εταιρεία του είχε πει: «Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση του τραγουδιστή, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη δική της εμπειρία όταν σκηνοθέτης σχολίασε το βάρος της αλλά και το γεγονός πως είναι κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

«Είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος»

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν..

Τι άκουγε όταν έβγαινε στην σκηνή η Δανάη Μπάρκα

Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους.

Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…» είπε η Δανάη Μπάρκα.