Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον Χρίστο Αντωνιάδη ο οποίος έκανε flashback στη ζωή του, την καριέρα του ενώ αναφέρθηκε και στην guest εμφάνιση που είχε κάνει στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι». «Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου όντας πολύ νέος, είχα νιώσει πολλές φορές θεούλης και είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Τη δεκαετία του ‘90 είχα βγάλει χρήματα λόγω των επιτυχιών μου, ωστόσο έχασα κάποια από αυτά εξαιτίας κάποιων κακών επενδύσεων» θυμήθηκε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Ζούσα με τους γονείς μου και δεν είχα έξοδα διαμονής. Αυτό με βοήθησε να αποταμιεύσω χρήματα, ώστε να αγοράσω αυτοκίνητο. Θυμάμαι να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και τα πρωινά που περίμενα τη λούλουδου του μαγαζιού να μοιραστούμε το ταξί», είπε ο τραγουδιστής.

Τα κιλά που πήρε ξαφνικά

«Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα. Από παιδί ήμουν στρουμπουλός και βίωνα bullying γι’ αυτό. Πάντα μέσα μου είχα θέμα με τα κιλά και την εμφάνισή μου. Η δισκογραφική μου εταιρεία μου είχε πει: “Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά”» εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η συμμετοχή στους «Δυο Ξένους»

Για τη συμμετοχή του στη σειρά Δύο Ξένοι, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Όταν έπαιξα στους Δύο Ξένους το καταευχαριστήθηκα. Αυτή η σειρά με έκανε γνωστό πανελλαδικά. Το φιλί μου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν ένα τηλεοπτικό φιλί, ωστόσο εγώ είχα νιώσει κάτι».