Απομονωμένος ήταν τις τελευταίες μέρες ο Βαλάντης στο Survivor. Οι συμπαίκτες του δεν ήθελαν επαφές μαζί του αλλά ούτε εκείνος μαζί τους. Ο τραγουδιστής, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, οι Διάσημοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, ο Βαλάντης δεν βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο του νησιού και προτίμησε να παραμείνει στα καταλύματα και να περιμένει εκεί να ενημερωθεί από την παραγωγή για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, ο Βαλάντης δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την αποχώρησή του από το Survivor και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό κύκλο του τραγουδιστή όμως εκείνοι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, αρνήθηκαν να πουν το οτιδήποτε, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Βαλάντη.

Το μήνυμα της παραγωγής στους συγγενείς του Βαλάντη

Η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Open ανέφερε πως οι συγγενείς του Βαλάντη δέχθηκαν ένα μήνυμα από την παραγωγή του Survivor το οποίο έλεγε ότι επιθυμία του τραγουδιστή είναι να μην μιλήσει κανείς για αυτόν, αφού ο ίδιος έχει κάποιες πληροφορίες τις οποίες θέλει να μεταφέρει πρώτος στο τηλεοπτικό κοινό.