Άγνωστες ιστορίες από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, αποκαλύπτει καθημερινά στη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και την Πέμπτη το μεσημέρι σειρά είχε το Dream Show, από το οποίο πέρασε και βγήκε νικητής ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν στην κριτική επιτροπή βρισκόταν η Ναταλία Γερμανού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι μόνο ένας ήθελε να περάσει στο παιχνίδι ο καταξιωμένος πλέον τραγουδιστής, ενώ οι υπόλοιποι ήταν αδιάφοροι ή αρνητικοί, με αποτέλεσμα να δώσει «προσωπική μάχη» για να τον κρατήσει.

Αποκάλυψε ποιος δεν ήθελε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Dream Show

Η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται», σε ποιους αναφερόταν ο παρουσιαστής κι εκείνη ξεκαθάρισε πρώτα για τον εαυτό της, ότι τον ήθελε και τον στήριξε εξ’ αρχής και υποστήριξε ότι ενδεχομένως ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αναφερόταν σε άτομα της παραγωγής και όχι στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, όπως τόνισε η ίδια, ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήθελε τον Νίκο Οικονομόπουλο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το βίντεο που εκείνος του ανακοίνωσε ότι «δυστυχώς για εκείνος» περνά στην επόμενη φάση.

«Τον ήθελα τον Νίκο από την αρχή, δεν ξέρω ποιον συνεργάτη εννοεί. Μπορεί να μην εννοεί από την κριτική επιτροπή αλλά από τους συνεργάτες της παραγωγής. Ο Ηλίας δεν τον ήθελε τον Οικονομόπουλο αν θυμάμαι καλά. Εγώ τον ήθελα με τρέλα. Εγώ ήμουν ένθερμη υποστηρίκτριά του από την πρώτη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.