Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Καζάκος ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του, τα όνειρα που είχε μικρός, την Τζένη Καρέζη αλλά και την εγγονή του Τζένη Καζάκου η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός τόνισε πως όνειρό του ήταν να πάει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει φιλολογία αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του. «Μου στοίχισε πάρα πολύ το ότι δεν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκος.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά»

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά. Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε με όλη της τη δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καζάκος.

«Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας»

Στην συνέχεια ο Κώστας Καζάκος θυμήθηκε μια ιστορία απ’ όταν επρόκειτο να παντρευτεί τη Τζένη Καρέζη και τον είχαν φωνάξει στο τμήμα για να τον ρωτήσουν:«Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας;». «”Ποιο κορίτσι;”, του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά», ανέφερε ο Κώστας Καζάκος.

Η εγγονή του Τζένη Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος αναφέρθηκε και στην εγγονή του, Τζένη Καζάκου, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. «Η Τζένη έκανε για τη δουλειά. Τώρα τι δρόμο θα πάρει και πόσο θα αναπτυχθεί και πόσο θα αξιοποιήσει τα προσόντα της είναι πολύ προσωπικό πράγμα και θα το δούμε στην διαδρομή», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.