Αντιδράσεις προκάλεσε η ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» στον Νίκο Μπάρτζη με ποια από τις τρεις κυρίες θα έκανε σεξ, με ποια θα παντρευόταν και ποια θα «σκότωνε» τελικά δίνοντας του τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου, της Ελένης Βουλγαράκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω», απάντησε χιουμοριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν άμεσα στην ερώτηση αυτή του Θέμη Γεωργαντά καθώς οι γυναικοκτονίες γίνονται όλο και πιο συχνό φαινόμενο.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Sing 2 και δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων οι οποίες αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα.

«Αν δει κάποιος την εκπομπή, βλέπει την πρόθεση που είχα και είναι μία ερώτηση που δεν την έχω κάνει πρώτη φορά. Την έχω κάνει αρκετές φορές. Η εκπομπή αυτή είχε γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν την τελευταία γυναικοκτονία. Έλαβα πολλά σχόλια ότι καταλάβαιναν ότι είναι χιουμοριστικό και κανείς δεν το πήρε ότι ήθελα να προσβάλλω κάποιον», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Γεωργαντάς.