Η Blue Ivy ίσως αποκτήσει ετεροθαλή αδελφάκι… Κι αυτό γιατί ο Jay Z, ο σύζυγος της Beyonce και ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της μουσικής, έχει εμπλακεί σε μια δικαστική μάχη με έναν 21χρονο ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ράπερ είναι ο πατέρας του.

Το National Enquirer, υποστηρίζει ότι έχει έγγραφα που δείχνουν ότι ο Shawn Corey Carter (το πραγματικό όνομα του Jay-Z), μηνύθηκε από τον 21χρονο Rymir Satterthwaite, το 2014.

Ο Satterthwaite δήλωσε σε δικαστήριο του New Jersey, ότι η μητέρα του, Wanda, είχε σχέση με τον Jay Z τη δεκαετία του 1990.

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντς, η Satterthwaite, κατηγορεί τον μπαμπάς της Blue Ivy ότι είπε ψέματα στο δικαστήριο για να αποφύγει το τεστ πατρότητας.

Το 2010, ένας δικαστής απέρριψε μια παρόμοια υπόθεση στην οποία η μητέρα του Satterthwaite προσπάθησε να αναγκάσει τον Jay-Z να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας. Ωστόσο, το Enquirer αναφέρει ότι ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση λόγω έλλειψης δικαιοδοσίας επί του Jay Z, και όχι επειδή το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας.

Η απόρριψη της υπόθεσης άνοιξε το δρόμο για την Coley, να καταθέσει το 2014 αστική αγωγή.

Ο 21χρονος-αριστερά, και ο Jay Z