Τα χρόνια περνούν και ο πολυτάλαντος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης , αλλάζει την εμφάνισή του. Γίνεται πιο brutal πιο Λατίνος εραστής και βάφει τα μαλλιά του καστανά.

Ξεφορτώνεται τα περιττά κιλά και πια το μακιγιάζ περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα για τις ανάγκες των τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Σήμερα, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ο «άνθρωπος» της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Είναι η νταντά της, ο σωματοφύλακας, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, ο οικονομολόγος αλλιώς θα τον χαρακτήριζα ο αυλικός της….

Βέβαια το δράμα κορυφώνεται με την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε ο Μένιος μας και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια δύο ληστών που απειλούσαν να του τινάξουν τα μυαλά στον αέρα εάν δεν τους έδινε όλα τα χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας…

Τελικά, ο άμοιρος Μένιος τους τα έδωσε και εκείνοι, αφού τον κλείδωσαν μέσα στο δωμάτιό του, έφυγαν σαν κύριοι…Ο Μένιος έκανε λεπτομερείς περιγραφές του συμβάντος  σε τηλεοράσεις και περιοδικά για τον τρόπο με τον οποίο οι ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι, για το τι του έλεγαν, και για το πώς ο αίλουρος Μένιος κατάφερα να πηδήξει από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια.

Ορίστε λοιπόν ένα ακόμα βίντεο από τον μοναδικό πολυτάλαντο πολύπλευρο πολυδιάστατο Μένιο Φουρθιώτη.