Ο ράπερ Jay Z και η κουνιάδα του Σολάνζ Νόουλς, αδελφή της Μπιγιονσέ, ζήτησαν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους και το κοινό την Πέμπτη για το «ατυχές», όπως το χαρακτήρισαν, περιστατικό στο ασανσέρ του ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.

Οι δύο καλλιτέχνες δεν είχαν εκφραστεί δημοσίως από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο κρυφής κάμερας που έδειχνε την αδελφή της Μπιγιονσέ να επιτίθεται στον γαμπρό της και να τον χτυπά μέσα σε ένα ασανσέρ ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.

Αν και επισήμως ούτε και τώρα δίνουν κάποια εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν στο περιστατικό, εν τούτοις βεβαιώνουν ότι και οι δύο φταίνε.

«Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό το ατυχές περιστατικό», ανέφερε κοινή ανακοίνωση της οικογένειας Νόουλς- Κάρτερ που εστάλη αποκλειστικά στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press .

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η οικογένειά μας το ξεπερνά αυτό. Η Σολάνζ και ο Jay Z αναλαμβάνει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης τους για ότι συνέβη […]. Ζήτησαν συγγνώμη και η οικογένεια άφησε πίσω της το συμβάν» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας η οποία διαψεύδει επίσης της φημολογία ότι η αδελφή της Μπιγιονσέ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας. «Αφήνουμε το περιστατικό πίσω μας και ελπίζουμε ότι όλοι θα πράξουν το ίδιο» σημειώνεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.