Για την προσωπική της ζωή, για τον Βαγγέλη Περρή αλλά και για το κατά πόσο την επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση στα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η Έλενα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης, και απάντησε στο πόσο ερωτευμένη είναι. «Πολύ», είπε και πρόσθεσε: «Δυσκολεύομαι πάντως πολύ να τα λέω αυτά, χρειάζομαι αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρω να το πω».

Όσο για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Περρή ανέφερε: «Η καθημερινή επαφή που είχαμε με τον Βαγγέλη στο ραδιόφωνο ήταν ανεπανάληπτη. Σίγουρα μου λείπει, είναι ένας άνθρωπος που τον έχω βαθιά μέσα στην καρδιά μου αλλά έχουμε κρατήσει επαφές. Είναι ένας άνθρωπος που σου κάνει πολύ καλό κι έχει και πολύ μεγάλη εμπειρία τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά -εμένα ουσιαστικά εκείνος μου έμαθε το ραδιόφωνο».

Τέλος, η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε και για το πώς την επηρέασε στη δουλειά της η εξωτερική της εμφάνιση. «Όταν έκανα πρωινό, επτά με 10 το πρωί, ό,τι κι αν έλεγα την επόμενη μέρα συζητιόταν. Μου ήρθε πολύ απότομα όλο αυτό και μετά συνέχεια με το σέξι στοιχείο, μου ήρθαν οι ενοχές. Τώρα όμως γουστάρω. Δεν με ενοχλεί η σέξι εικόνα μου, με ενοχλεί όταν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησα να κάνω τις σπουδές μου, ήθελα να μάθω γλώσσες, ήθελα να χτίσω την Έλενα ως προσωπικότητα», δήλωσε.