H Μαρία Μπακοδήμου ήταν η καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Μίλα» και μίλησε, για πρώτη φορά, για τον σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη, καθώς και για τη σχέση τους.

Τι είναι αυτό που την «κέρδισε» στον σύντροφό της; «Ο σύντροφός μου είναι καλλιτέχνης. Έχει μια ματιά στη ζωή που ταιριάζει και με τη δική μου. Μπορούμε να μοιραστούμε μια ταινία ή ένα ωραίο θεατρικό και να μιλήσουμε γι΄αυτό. Μ’ αγγίζει περισσότερο το γεγονός ότι μοιραζόμαστε πράγματα που μας αγγίζουν την ψυχή. Και έχει και άλλα καλά η αλήθεια είναι, γιατί δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Έχει πάρα πολλή ασφάλεια και σιγουριά για τον εαυτό του, ώστε να μην νιώθει συμπλεγματικά όταν υποχωρεί σε ανασφάλειες μου. Το να νιώσει κάποιος ανασφαλής, να σε καμαρώνει να σε σέβεται, να μπορείς να πεις την ανασφάλεια, τη σαχλαμάρα, τη χαζομάρα και τη βλακεία σου, είναι μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η σχέση τους έγινε γνωστή στα ΜΜΕ αλλά και για το πώς η ίδια αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα της προσωπικής της ζωής, είπε: «Εμένα αυτό που με πειράζει, είναι να δημοσιοποιηθεί μια σχέση που δεν είναι και δεδομένη, και δεν την έχεις αποφασίσει. Δεν είναι ωραίο να μην την ξέρουν τα παιδιά μου και να πηγαίνουν στο σχολείο και να τα ρωτάνε αν η μαμά σου τα έχει μ΄αυτόν ή τον άλλον. Αν όμως τα παιδιά γνωρίζουν τη σχέση αυτή, με βγάζει και από την δύσκολη θέση!».