Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Αμερική μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός μάγειρας μιλώντας στο περιοδικό Hello, ανέφερε: «Όταν φεύγεις από την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 όλα σου φαίνονται ωραία γιατί έχεις άγνοια κινδύνου. Όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο και είδα γύρω μου φώτα, ψηλά κτήρια και χιλιάδες κόσμο από άλλες φυλές έπαθα σοκ… Και βέβαια έχοντας συνηθίσει να μένω σε έναν τόπο με μηδέν εγκληματικότητα, όταν πήγα εκεί δεν φανταζόμουν τι θα συναντούσα. Πήγαινα στο Κόμπον και έκανα παρέα με νέγρους κινδυνεύοντας αν δεν με συμπαθούν να με σπάσουν στο ξύλο».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μπλέξει ποτέ σε καυγάδες, ο μάγειρας απάντησε: «Πάρα πολλές φορές. Όπως είπα και προηγουμένως, είναι θέμα τύχης ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Γιατί έπινα πολύ, έκανα και χρήση ναρκωτικών και από ένα σημείο και μετά είχα σαλτάρει. Όταν είσαι 20 χρονών, μόνος σου στην Αμερική και καταφέρνεις να βγάζεις και χρήματα, δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποια στιγμή- πόσο μάλλον εκείνη την εποχή- και να τα ισοπεδώσεις όλα. Μου έχει τύχει να μπλεχτώ σε καυγά και να φύγω με σπασμένα δόντια, χέρια και σαγόνι. Αλλά όλα αυτά ήταν απίστευτες εμπειρίες, που με έμαθαν να μη φοβάμαι. Όταν ήθελα κάτι, το έκανα, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες…».

Όσον αφορά, το αν ακολουθεί «συνταγές» στη ζωή του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε: «Όλα στη ζωή μου ήρθαν τυχαία δίχως συνταγή. Τυχαία έγινα μάγειρας, τυχαία έμεινα ζωντανός – γιατί λόγω της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κινδύνεψα πολλές φορές να πεθάνω – τυχαία έγινα αναγνωρίσμος – γιατί είναι κάτι που δεν επιδίωξα ποτέ-και τυχαία είμαι αυτή την περίοδο στην Αθήνα! Δεν υπάρχει πρόγραμμα στη ζωή μου και μου αρέσει αυτό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.