«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση», δηλώνει η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «ΣΚΑΪ Τώρα», μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου από τον ΣΚΑΪ.

«Χωρίς προσπάθεια δεν αποκτάς τίποτα», δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. «Σε όλους τους χώρους υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, απλώς προστατεύεις τον εαυτό σου να τα νιώσεις λιγότερο. Πρέπει όμως να τα αισθανθείς, δεν πρέπει να είσαι αναίσθητος ούτε να ζεις στο μικρόκοσμό σου», τονίζει όταν ρωτάται αν έχει νιώσει πως η δημοσιογραφία θέλει γερό στομάχι.

«Απλώς θωρακίζομαι καλύτερα με γερές δόσεις ρεαλισμού. Είμαι εξαντλητικά απαιτητική από τον εαυτό μου και πολύ αυστηρή και με τους γύρω μου», προσθέτει.

Όπως εξομολογείται στο περιοδικό, κάνει συνέχεια την αυτοκριτική της. «Δεν μπορώ να με βλέπω ούτε να με ακούω. Αλλά πρέπει να δω την εκπομπή για να δω τα λάθη μου. Απλώς όταν την παρακολουθώ δεν βλέπω εμένα αλλά εστιάζω στα λάθη μου. Οι περισσότεροι συνάδελφοί μου στη δουλειά μού λένε «Σταμάτα επιτέλους να αυτομαστιγώνεσαι και απόλαυσε από ένα σημείο κι έπειτα γιατί σου δίνουν τον ουρανό με τα άστρα και εσύ ψάχνεις να βρεις ποιο λείπει».

Σε ό,τι αφορά την «αναμέτρηση» με την Πόπη Τσαπανίδου, με την οποία έως τώρα συνυπήρχε στο ΣΚΑΪ και σήμερα παίζουν «απέναντι», η Άννα Μπουσδούκου απαντά: «Είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που καλούμαι να κάνω εγώ έχοντας φυσικά τα αντανακλαστικά μου σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μου σε όλα τα κανάλια, καθώς γνωρίζω ότι το προϊόν κάποιοι καναλιού είναι αμιγώς ψυχαγωγικό ή ενημερωτικό. Σαφώς υπάρχει ο ανταγωνισμός αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του ή τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ».