Άλλοι κάνουν γιόγκα, άλλοι πηγαίνουν για τρέξιμο κι άλλοι … το ρίχνουν στο σεξ για να νικήσουν το άγχος τους. Μόνο που στην περίπτωση του Μιχάλη Ζαμπίδη αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο καθώς ο πρωταθλητισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Ως καλεσμένος απόψε στην εκπομπή Movies & Stars στο MTV Greece ο πρωταθλητής μιλάει για τον έρωτα, για το τι αναζητά σε μία γυναίκα, πότε υποκύπτει στο φλερτ αλλά και πόσο απαγορευτικό είναι το σεξ πριν από τον αγώνα.

«Σε μία σχέση βίαιος μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε, αλλά εγώ δεν έχω υπάρξει ποτέ. Εγώ έχω ιδιαίτερες ευαισθησίες.
Όταν όμως προετοιμάζεσαι για ένα αγώνα και ζεις το άγχος της προετοιμασίας, τότε είμαι πολύ ευάλωτος σε νεύρα και ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση ως προς εμένα. Έχω νιώσει πίεση στο φλερτ από γυναίκα. Όταν γίνεται αυτό αισθάνομαι περίεργα γιατί είμαι λάτρης των ισορροπιών και όταν μια γυναίκα παίρνει το ρόλο του άντρα και σε φλερτάρει δυναμικά, με σωστή άμυνα φροντίζω να το αντιμετωπίσω», δήλωσε ο πρωταθλητής του kick boxer και συνέχισε: «Ένας αθλητής όταν φτάνει να αγωνιστεί λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο αν κερδίσει ή αν χάσει.

 Οι τελευταίες μελέτες λένε ότι ένας άνδρας μπορεί να κάνει σεξ μέχρι και τρεις μέρες πριν τον αγώνα του γιατί τόσο απαιτείται για να γίνει πλήρης ορμονική αποκατάσταση και να δράσει σαν αγχολυτικό. Εγώ ακολουθώ αυτό το πρωτόκολλο. Από εκεί και πέρα αφοσιώνομαι στον αγώνα μου. Όσο αισθάνομαι δυνατός και πεινασμένος γι αυτό που κάνω θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Το βλέπω πολύ ηθικά και αν δεν μπορώ να αντικρίσω τον κόσμο στο στάδιο που βγαίνω και με στηρίζουν τότε θα σταματήσω να το κάνω».