Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα μοιράζεται την ίδια πίστα με τον 17χρονο εγγονό του, Μάκη junior. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έζησε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του μετά τον θάνατο του γαμπρού του Ανδρέα Παπαδόπουλου, τον σύζυγο της αγαπημένης του κόρης Τζένης, είχε δηλώσει: «Μετά τον θάνατο του γαμπρού μου μεγαλώνω και τα εγγόνια μου, τον Μάκη και τη Μαρία. Πρέπει να δουλέψω για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Έχω την κόρη μου και τα εγγόνια μου συνέχεια στο καμαρίνι μαζί μου».

Από τότε ο Μάκης έγινε η σκιά των δύο εγγονών του. Ποιος θα φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια λοιπόν ότι θα μοιραζόταν φέτος το ίδιο πάλκο με τον εγγονό του Μάκη Παπαδόπουλο; Ο Μάκης junior είναι το αγαπημένο του εγγόνι, μιας και έχει και το όνομά του και ακολουθεί παντού τον παππού του.

Ένα σοβαρό και συνεσταλμένο αγόρι 17 ετών, όπως αναφέρει η Espresso, που δεν μιλάει πολύ και κοιτάζει το ίνδαλμά του στα μάτια από τότε που έχασε τον πατέρα του. Ο Μάκης αναγνώρισε το ταλέντο του και την ωραία φωνή του και αποφάσισε να τον έχει κοντά του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Φαίνεται πως και ο εγγονός θα έχει την πορεία του παππού του, ο οποίος επίσης είχε ξεκινήσει να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των δεκατριών ετών, παίζοντας επαγγελματικά κλαρίνο, το οποίο όμως εγκατέλειψε στα τριάντα του χρόνια, όταν πλέον είχε καθιερωθεί ως τραγουδιστής.