Οι διάσημοι δεν φημίζονται για τη σταθερότητα των αισθηματικών τους σχέσεων. Το αντίθετο θα έλεγε κάποιος. Ερωτεύονται παντρεύονται, χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται με τη συχνότητα που ένας «κοινός θνητός» πηγαίνει στο σούπερ-μάρκετ.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις στον κόσμο της σόου-μπιζ. Άνθρωποι που έχουν βρει το ταίρι τους και δηλώνουν ευτυχείς. Αυτά τα ζευγάρια έχουν κάποιες πολύτιμες συμβουλές να δώσουν σε ζευγάρια που είναι ταυτόχρονα γονείς και δεν βρίσκουν χρόνο για… ρομαντικές εξορμήσεις. Μιας και βρισκόμαστε λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ας δούμε τι έχουν να μας πουν.

Η Jessica Alba και ο σύζυγός της, Cash Warren λένε πως το μυστικό τους είναι η κατανόηηση και η αλληλοβοήθεια. Καθώς είναι ήδη γονείς δύο παιδιών, είναι σημαντικό να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ο Cash συμβουλεύει τους συζύγους και μπαμπάδες «να βοηθούν στο τάισμα ή το άλλαγμα των παιδιών». Αντίστοιχα η Jessica ξέρει πότε να πάει τα παιδιά μια βόλτα και να αφήσει τον Κας να χαλαρώσει.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην σόουμπιζ. Πρόσφατα απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, αλλά δεν αφήνουν τις φροντίδες και τη ρουτίνα να σκοτώσουν τον έρωτα. Η Jennifer λέει: «Μην ξεχνάτε ότι είστε ζευγάρι, όχι μόνο γονείς! Δώστε ένα φιλί, μια αγκαλιά. Και το βράδι, όταν βάλετε τα παιδιά για ύπνο, αφιερώστε όλο το χρόνο στον σύντροφό σας».

Οι περίφημοι «Μπραντζελίνα», ως γονείς έξι παιδιών, αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Όμως συνιστούν σε όλα τα ζευγάρια να περνούν λίγο χρόνο μακριά από τα παιδιά. «Δεν πειράζει αν αφήσετε τα παιδιά με μια babysitter μια φορά στο τόσο. Δεν χρειάζεται να συμβαίνει συχνά. Αλλά χρειάζεται να συμβαίνει!».

Ο πάλαι ποτέ «ναυαγοσώστης» David Charvet και η σύζυγός του Brooke, έχουν τέσσερα παιδιά αλλά δεν ξεχνούν ότι είναι και ζευγάρι. «Έχουμε οργανώσει το χρόνο μας έτσι, ώστε να υπάρχουν στιγμές μόνο για εμάς. Έστω μισή ώρα την ημέρα, κάνει τη διαφορά, πιστέψτε μας», λέει η Brooke.

Ο Hugh Jackman είναι από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο, όμως εδώ και πολλά χρόνια είναι ολότελα αφοσιωμένος στη σύζυγό του. Το μυστικό της μακροβιότητας της σχέσης τους; Οι μικρές εκπλήξεις και τα δώρα που κάνουν συχνά ο ένας στον άλλο. «Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό. Η χειρονομία και η πρόθεση είναι πάνω απ’ όλα», λέει ο Hugh.

Η Gwyneth Paltrow, παντρεμένη ούσα με μουσικό, εκτελεί και χρέη DJ για τον Chris Martin! Και παρακινεί και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. «Ετοιμάστε μία playlist με τραγούδια που λένε όλα όσα θέλετε να πείτε στο ταίρι σας. Θα τον συντροφεύσει στο αυτοκίνητο, στη δουλειά ή ακόμη και πριν κοιμηθεί το βράδυ»!

Ο Channing Tatum ψηφίστηκε πρόσφατα ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου από το περιοδικό People. Όμως, εδώ και έξι χρόνια, η καρδιά του ανήκει μόνο σε μία γυναίκα: την Jenna Dewan. Το μυστικό τους; Οι εκπλήξεις που κάνει ο ένας στον άλλο και κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον.