Για τον χαρακτήρα της, τον έρωτα, τις πλαστικές επεμβάσεις και την συνεργασία της με την Ευγενία Μανωλίδου μίλησε η Νίνα Λοτσάρη καλεσμένη στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

«Είμαι αισιόδοξη, έτσι ξυπνάω και έτσι κοιμάμαι. Έχω πολύ δύναμη μέσα μου και την χρησιμοποιώ για να έχω και τους γύρω μου καλά αλλά και τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε.

Στην συνέχεια, η γνωστή performer μίλησε για τη συνεργασία της με την Ευγενία Μανωλίδου: «Είμαι καταενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία. Η Ευγενία κάνει τη δουλειά της, είναι μαέστρος. Εγώ τραγουδάω, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και κάναμε μια εορταστική παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Νιώθουμε πολύ όμορφα, γιατί θέλαμε να συνεργαστούμε. Έχουμε και άλλα σχέδια για το μέλλον και αυτή είναι η πρώτη μας συνάντηση καλλιτεχνική και είμαστε πανευτυχείς και οι δυο».

Τέλος ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και αν θα τολμούσε η ίδια να κάνει μία: «Αν πήγαινα στο καθρέφτη και έλεγα ότι δεν θέλω να το βλέπω αυτό, θα το έκανα. Δεν είναι ταμπού αυτό το πράγμα. Οι υπερβολές είναι το κακό. Να γίνεις άβαταρ. Αυτό είναι τραγικό και συνήθως ρωτάω “ποιος είναι ο γιατρός σας για να μην πάω;”».