Στα χέρια πιάστηκαν o πρώην και ο νυν της Halle Berry και όπως ήταν φυσικό η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η πανέμορφη ηθοποιός αποδείχτηκε πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα και έτσι οι άντρες της ζωής της δεν διστάζουν να χειροδικήσουν και να επιτεθούν ο ένας στον άλλο για τα μάτια της μόνο.

Την Πέμπτη ο πρώην της ηθοποιού και πατέρας της τετράχρονης κόρης της, Gabriel Aubry έφτασε απρόσκλητος στο σπίτι της παλιάς του αγαπημένης. Ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο ο 37χρονος άντρας έφτασε πουρνό – πουρνό στο σπίτι της Berry με άγριες διαθέσεις.

Εκεί ήταν ο νυν αρραβωνιαστικός της Berry, Olivier Martinez, ο οποίος του είπε ότι πρέπει να σταματήσει τον αγώνα με την Berry για την κηδεμονία της κόρης τους και να τους αφήσει ήσυχους για να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα. Οι δύο άντρες άρχισαν να χτυπιούνται και να ανταλλάζουν βρισιές αλά γαλλικά. Ευτυχώς η κόρη της Berry δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι δύο άντρες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο 46χρονος Olivier έχει σπάσει το χέρι του και έχει τραύματα στο λαιμό, ενώ ο Gabriel έχει σπάσει ένα πλευρό και έχει τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Στη συνέχεια ο Aubry συνελήφθη καθώς η πρώην του υπέβαλλε μήνυση για επίθεση, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και τη μητέρα της σε απόσταση κάτω των 100 μέτρων μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.