Η μαγνητοσκόπηση του πολυαναμενόμενου σόου της Victoria’s Secret μπορεί να έγινε ήδη στη Νέα Υόρκη, όμως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο καθώς για τότε έχει προγραμματιστεί η αναμετάδοσή του.

Οι διάσημοι «Άγγελοι» της εταιρίας, τα περιζήτητα μοντέλα που λαμβάνουν μέρος στην επίδειξη, μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσαν ένα δείγμα από το πόσο σκληρά έχουν προσπαθήσει προκειμένου να παρουσιάσουν τα απίστευτα καλογυμνασμένα, αψεγάδιαστα κορμιά τους.

Πολύ ιδρωμένη, η Αντριάνα Λίμα, που έγινε για δεύτερη φορά μαμά μόλις πριν δύο μήνες, ποζάρει δείχνοντας ότι η προπόνηση που έχει προηγηθεί ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη.

Η Τζοαν Σμολς επιδεικνύει το νούμερο των θερμίδων που έκαψε κατά τη διάρκεια της προπόνησής της

Η Χίλαρι Ρόντα, κάνει φέτος το ντεμπούτο της ως «άγγελος», γι΄αυτό οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο αυξημένες. Με μια φωτογραφία που την δείχνει να γυμνάζεται συμβουλεύει τους followers της στο Instagram: «Αποβάλλεις ότι έχεις προσλάβει».

Η Ντούτζεν Κρος από την άλλη, προτίμησε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τροφές που περιλαμβάνει η διατροφή της αυτό το διάστημα: Oργανικοί ξηροί καρποί, σκόνη καρύδας, συμπλήρωμα ασβεστίου και αντιοξειδωτικά acai berries

Τέλος, η Κάντις Σουάνπολ, απέδειξε ότι το μποξ δεν είναι μόνο αντρικό άθλημα και με μια φωτογραφία στο Instagram αποκαλύπτει τις μελανιές στα χέρια της.