Ένας 43χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, πριν από λίγες μέρες, από παρκαδόρους γνωστού beach bar  στη Μύκονο.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε στο χώρο του πάρκινγκ μετά από λογομαχία που είχε το θύμα με το μοντέλο Ελίνα Καντζά και οι υπάλληλοι έστησαν καρτέρι κατά την έξοδό του.

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι στο πάρκινγκ του μαγαζιού, όταν δίπλα τους πέρασε ένα smart με μεγάλη ταχύτητα, οδηγός του οποίου ήταν η Ελίνα Καντζά. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του, κάτι όμως που έληξε αμέσως αφού το μοντέλο ζήτησε ευγενικά συγγνώμη.

Οι παρκαδόροι του μαγαζιού, φαίνεται πως δεν είχαν την ίδια άποψη και θέλησαν να του ζητήσουν εξηγήσεις όταν ο 43χρονος και η παρέα του αποχώρησαν από τον χώρο του μαγαζιού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του μαγαζιού να τον ξυλοκοπήσουν άσχημα στο πρόσωπο και να τον στείλουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Το ξημέρωμα τους βρήκε στο Αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου με τον 43χρονο να καταθέτει μήνυση κατά τον δραστών. Όταν η αστυνομία βρέθηκε στο beach bar, οι δράστες είχαν κρυφτεί ενώ μετά από αρκετή ώρα ο ένας από αυτούς βγήκε έξω και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Όπως αναφέρει το ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας, ο Αλβανός δράστης παραδέχθηκε τα όσα καταγγέλθηκαν και ζήτησε συγγνώμη.

Πηγή: Ciao