Έξαλλη είναι η Κατερίνα Καινούργιου με διόλου κολακευτική για την ίδια κριτική που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Την απάντησή της έδωσε με ένα ειρωνικό σχόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Twitter. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους.

Η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμελή, αναφέρθηκε στην ξανθιά τηλεπερσόνα μέσα από τη στήλη της στο Βήμα της Κυριακής:

“…πώς καταφέρνουν να συντηρούνται στο τηλεοπτικό στερέωμα κάποια πρόσωπα, όπως η κυρία Καινούργιου, με ελάχιστα προσόντα, με πορεία η οποία έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό; Γιατί είναι γεγονός ότι η εν λόγω κυρία απασχολεί περισσότερο τη δημοσιότητα με φωτογραφίες με τους κατά καιρούς συντρόφους της ή τις «πλαστικές» βελτιώνοντας την εικόνα της – προφανώς θέλοντας να δικαιολογήσει το επώνυμό της- και λιγότερο την τηλεοπτική της δεινότητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να ανταποδώσει τα βέλη μέσω Twitter γράφοντας:

“Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν ν’ ακουστούν ασκώντας άστοχη και κακεντρεχή κριτική! κριτική με μισος.. τους έχω γραμμελους.. ωχ… σόρυ γραμμένους!”.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: radar.gr