Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τους έρωτες, την πρώτη του ερωτική απογοήτευση, το γιο του, αλλά και για το «χαστούκι» που του έδωσε η Κάτια Ζυγούλη, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην τελευταία εκπομπή του Θέμου.

Για τα παιδικά του χρόνια:

«Πήρα αγάπη από το σπίτι μου…. Συνοδεύτηκε όμως με πολλά προβλήματα στο σπίτι. Αλλά, ό,τι κι αν συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και τα κακά, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα. Και είμαι ευγνώμων. (…) Υπήρξαν πολύ κακές μέρες. Μέρες που υπήρχε κρύο, που έμπαινε νερό από το ταβάνι, δεν υπήρχε φαγητό όσο χρειαζόταν. Παρ’ όλα αυτά, εγώ καταλάβαινα ότι συμβαίνει κάτι άσχημο από τις αντιδράσεις του πατέρα και της μητέρας μου. Μόνο όταν κρύωνα με ενοχλούσε και όταν πείναγα. (…) Ναι, υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτή η καθημερινότητα. Αλλά, ναι, συνέβαινε».

«Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα ήταν στο Γυμνάσιο»
«Πολύ κλάμα και καψούρα στο Γυμνάσιο. Ήταν ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, και το έλεγα και το πίστευα αυτό που αισθανόμουν με όλη μου την ψυχή. Αλλά εκείνη δεν το καταλάβαινε!»

«Πάντα μου άρεσε να κάνω σχέσεις»

«Ερωτευόμουνα πολύ πάντα! έτσι μ΄άρεσε να λειτουργώ στον έρωτα. Πάντα χρειαζόμουν να υπάρχει μια σπίθα. Κάθε φορά που βρισκόμουν με μια κοπέλα, αυτό που έπαιρνα ήταν 1.000 φορές πιο ωραίο από το να έχω πολλές παρτενέρ. Υπήρξαν στιγμές που παρασύρθηκα σε κάτι τέτοιο και διαπίστωσα πως τελικά δεν ήταν πιο ωραία!»

Πότε έφαγε το μεγαλύτερο «στρίμωγμα» στη ζωή του;

«Πάρα πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν έκανα τη συναυλία στην Κύπρο στην πράσινη γραμμή. Είχα πολύ αγνές προθέσεις και όλο αυτό κατέληξε σε ένα τρομαχτικό πόλεμο. Για ένα διάστημα έτρωγα ντομάτες και πέτρες. Έφυγα, πήγα Αμερική, γύρισα μετά από ένα χρόνο, έκανα καινούργιο δίσκο, και όλα ήταν μέλι γάλα μετά».

«Η Κάτια με βασάνισε μέχρι να τη ρίξω!»

«Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω! Με βασάνισε! Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια αν θυμάσαι!» δήλωσε ο Σάκης αναφερόμενος στο περιβόητο διαφημιστικό που τους έφερε «κοντά».

Πώς είναι η καθημερινότητα τους μετά τα δυο παιδιά;

«Η καθημερινότητα μας άλλαξε. Το πρόβλημα με την Κάτια είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά να τα πλησιάσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Γι΄αυτό δεν μας βλέπετε πολύ συχνά έξω! Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα». Μάλιστα αποκαλύπτει, πως «η Αναστασία αισθάνθηκε απειλή με το που ήρθε ο γιος στο σπίτι. Επισκέφθηκα ειδικούς και ακόμα πηγαίνω και τους βλέπω!»