Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πάρτι των Trophees Chopard στις Κάννες και οι σταρ επέλεξαν τα κοσμήματα του οίκου για τη μεγάλη βραδιά.

Δείτε ποιες διασημότητες επέλεξαν να φορέσουν Chopard για να λάμψουν.

Shailene Woodley,
η Αμερικανίδα ηθοποιός, που τιμήθηκε με το Trophee Chopard 2012, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια και και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό με διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (24.50 καράτια).

Ezra Miller,
ο Αμερικανός Ηθοποιός, νικητής του φετινού Trophée Chopard φόρεσε ένα ατσάλινο ρολόι Chopard απο την συλλογή L.U.C.

Marion Cotillard
, η Γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό με νεκροκεφαλή με διαμάντια, μαύρα διαμάντια, ρουμπίνια, κίτρινα ζαφείρια, αμέθυστους και όνυχα και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με διαμάντια.

Lana Del Rey
, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με ρουμπελίτες τουρμαλίνες σε σχήμα καρδιάς (10.25 καράτια), γκρίζα διαμάντια, ροζ διαμάντια, μαύρα διαμάντια και διαμάντια και onyx chalcedonies και ενα κολιέ σε λευκό χρυσό με heart shaped rubellite tourmalines (36.70 καράτια), γκρί διαμάντια (67.52 καράτια) ροζ διαμάντια, διαμάντια, μαύρα διαμάντια, onyx chalcedonies και τα δύο από την συλλογή Animal World.

Bérénice Béjo
, η Γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα South Sea Pearl, ροζ διαμάντια και μαύρα διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με 2 South Sea Pearls και διαμάντια.

Fan Bing Bing
, η Κινέζα ηθοποιός, φόρεσε ένα κολιέ σε κίτρινο και λευκό χρυσό από την συλλογή Red Carpet Collection με σμαράγδια (85.43 καράτια) και διαμάντια (39,93 καράτια) με ασορτί σκουλαρίκια.

Paz Vega, η Ισπανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με rubellite tourmalines (60.38 καράτια), πράσινες τουρμαλίνες και διαμάντια.

Carmen Chaplin, η Βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό από την συλλογή Red Carpet Collection με ροζ ζαφείρια (32.17 καράτια).

Dolores Chaplin, η βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό με διαμάντια (28.49 καράτια) και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με δύο διαμάντια σε σχήμα καρδιάς και διαμάντια.