Μετριόφρων- πάνω απ’ όλα – ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μας ενημέρωσε ότι η φύση ήταν απλόχερη απέναντί του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ ο ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ότι ένιωθε σεξουαλική έλξη και για τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του!

Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση για τις απόψεις του για το σεξ, ο ηθοποιός δήλωσε ότι είχε πολύ συγκεκριμένες απόψεις από πολύ μικρή ηλικία.

«Θυμάμαι ότι όταν ήμουν επτά χρονών, όταν ο πατέρας μου είχε παντρευτεί τη δεύτερη του γυναίκα, όποτε βρισκόμουν κοντά της ένιωθα πάντοτε μια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα με αυτό, αλλά ήμουν μικρό παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, με αφορμή τη δήλωση του Ενρίκε Ιγκλέσιας ότι έχει «μικρό μόριο», ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα μιλούσε δημόσια για ένα τέτοιο θέμα και είπε: «Αυτό έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι ο ίδιος, αλλά και με το πώς σε κάνουν οι γυναίκες να αισθάνεσαι. Ξέρεις, η φύση δεν σου τα δίνει όλα. Τον  Ενρίκε τον έκανε κούκλο, του έδωσε λεφτά, του έδωσε φωνή, του έδωσε ταλέντο…ε, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα», ενώ στην ερώτηση τι δεν έδωσε σε αυτόν η φύση απάντησε: «Φωνή! Σε όλα τα άλλα η φύση ήταν απλόχερη μαζί μου».