Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou» δήλωσε ότι η μεγαλύτερή της σχέση ήταν επτά χρόνια ενώ πιστεύει ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν έχουν διάρκεια.

«Δεν έτυχε, δεν ξέρω. Μπορεί να φταίω κι εγώ. Μπορεί να φταίω γιατί δίνομαι. Οι μεγάλοι έρωτες δεν κρατάνε, κατά τη γνώμη μου. Τελειώνουν». Αυτό που μπορεί να την κάνει να φύγει από μια σχέση είναι όπως είπε: «Το να είμαι δεύτερη». Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι την έχουν απατήσει και το είχε δει με τα μάτια της ενώ εκείνη ήταν πάντα πιστή με στους συντρόφους της.

«Μου αρέσει να έχω ένα σύντροφο δίπλα μου αλλά να είναι κύριος. Από τη στιγμή που δεν είναι κύριος, προτιμώ να είμαι μόνη μου και να περνάω καλύτερα. Ξέρεις μπερδεύουν την Άντζελα Δημητρίου με την Αγγελική, εγώ στο σπίτι δεν είμαι η Άντζελα, είμαι η Αγγελική. Όταν βγω από το σπίτι μου αλλάζω». Σήμερα δεν είναι ερωτευμένη και δεν θέλει να ερωτευτεί γιατί όπως είπε: «Έκλεισα σαν γυναίκα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.