Τις κρυφές πτυχές της οικογένειας Καρντάσιαν ετοιμάζεται να αποκαλύψει μία γυναίκα που, μέχρι πρότινος, εργαζόταν στο σπίτι τους ως οικονόμος. Ωστόσο, οι κακεντρεχείς θα απογοητευθούν, καθώς η Παμ Μπίαν δεν είναι διατεθειμένη να «θάψει» τους Καρντάσιαν. Αντιθέτως, θέλει να φωτίσει την καλή πλευρά της οικογένειας.

Η Παμ είχει προσληφθεί το 1988 και παρέμεινε στην οικογένεια μέχρι πρόσφατα. Είδε τα τέσσερα παιδιά, την Κιμ, την Κλόι, την Κόρτνεϊ και τον Ρομπ, να μεγαλώνουν και έζησε από κοντά τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.

«Τα αδέλφια Καρντάσιαν είναι κακομαθημένα, αλλά όχι κακότροπα», λέει η Παμ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. «Οποιοδήποτε παιδί γεννιέται και μεγαλώνει στο Μπέβερλι Χιλς είναι κακομαθημένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιδί. Τα παιδιά των Καρντάσιαν με σέβονταν πάντα και μου φέρονταν άψογα», συμπληρώνει.

Η Μπίαν γράφει ένα βιβλίο, στο οποίο θα εξιστορεί «παράξενες, αστείες, τρελές και σίγουρα αξέχαστες στιγμές» που έζησε στο σπίτι των Καρντάσιαν. To βιβλίο, όπως λέει η ίδια, μπορεί να μην εκδοθεί ποτέ γιατί θα πρέπει να πάρει «την έγκριση της οικογένειας». Με αυτά που γράφει, μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία…