Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι συνήθως μια εποχή χαράς και οικογενειακών στιγμών.

Υπάρχει όμως μια… κατάρα στο Hollywood καθώς πολλά είναι τα διάσημα ζευγάρια που έχουν χωρίσει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για να δούμε λοιπόν ποια είναι τα ζευγάρια που τελείωσαν τις σχέσεις τους την περίοδο αυτή…

Ο Russell Brand και η Katy Perry είχαν έναν από τους μικρότερους σε διάρκεια γάμους στην βιομηχανία της ποπ μουσικής. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ξαφνικά τον χωρισμό τους στις 31 Δεκεμβρίου μετά από 14 μόλις μήνες γάμου.

Η Katy Perry δεν ήταν η μόνη τραγουδίστρια που έληξε τον γάμο της λίγο πριν μπει το 2012. Η ιρλανδέζα τραγουδίστρια Sinead O’ Connor χώρισε από τον σύντροφό της μετά από 16 χρόνια γάμου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τον Δεκέμβριο του 2010 αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον γάμο τους η Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds μετά από δυο χρόνια. Πηγές λένε ότι η Scarlett δεν άντεχε την απόσταση λόγω του βαρύ προγράμματος τους.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου το 2005 η Jessica Simpson και ο Nick Lachey ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Η ανακοίνωση του χωρισμού επισκιάστηκε από την wild συμπεριφορά του Lachey σε ένα μπάτσελορ πάρτι αλλά και από σχόλια του πατέρα της Simpson ότι καβγάδιζαν συνέχεια.

Ο Brody Jenner και η Jayde Nicole, πρωταγωνιστές του ριάλιτι «The Hills», χώρισαν λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Η Jayde πόσταρε στο Twitter για τον χωρισμό τους και μετά εθεάθη σε club μαζί με τις φίλες της. O Jenner από την άλλη, πόσταρε ότι θα πήγαινε στην Αυστραλία μόνος του για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Βέβαια σε αυτά τα ριάλιτι τι είναι αλήθεια και τι ψέμα…