Είδαμε στα δελτία ειδήσεων την αγαπημένη κόρη του Μπίλ και της Χίλαρη να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Μαρκ Μεζβίνσκι στη διάρκεια τελετής που κρατήθηκε μυστική σε στενό κύκλο παρόντων. Παρότι κλειστός ο κύκλος, ο γάμος στοίχισε γύρω στα 4 εκατομμύρια δολάρια. Που και να ήταν ανοικτός…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας «Σήμερα παραβρεθήκαμε με μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, σε μια μοναδική τελετή στο Αστορ Κορτς, στο γάμο της Τσέλσι και του Μαρκ, οι οποίοι είχαν κοντά τους τις οικογένειες και τους στενούς φίλους τους. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε την αρχή της νέας τους ζωής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεχόμαστε τον Μαρκ στην οικογένειά μας».

Ο γάμος έλαβε χώρα στο Αστορ Κορτς, ένα ιστορικό κτήμα πάνω στον ποταμό Χάντσον, στο χωριό Ράινμπεκ, που απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει -το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει παρά μόνο την ημερομηνία του γάμου- έκαναν λόγο για 400 με 500 καλεσμένους. Μεταξύ τους, πάντα σύμφωνα με τις διαρροές, ήταν η Όπρα Γουίνφρι, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Τομ Χανκς και η Μπαρμπαρα Στρέιζαντ.

Το γάμο τέλεσαν ένας ραβίνος και ένας μεθοδιστής ιερέας, σύμφωνα με τις θρησκείες των νεόνυμφων.

Η 30χρονη Τσέλσι και ο 32χρονος Μαρκ γνωρίστηκαν σε νεαρή ηλικία σε κατασκήνωση που είχε οργανώσει το Δημοκρατικό Κόμμα. Επιπλέον, σπούδασαν και οι δύο στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. It was meant to be… (ήταν γραπτό να γίνει) που λένε και αυτοί…