Μπορεί η περιβόητη Britney να θέλει απεγνωσμένα να ξεχαστεί η εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards του 2007, όμως ξέρει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα διορθώνοντας απλά το ντύσιμό της.

Βέβαια της πήρε τέσσερα χρόνια να το κάνει όμως η 29χρονη τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις χθες φτάνοντας στην εκδήλωση φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα συνδυασμένο με μαύρα pip toe μποτάκια.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα της pop, η οποία έδειχνε καλύτερα από ποτέ δε δίστασε όχι μόνο να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τον πρώην ατζέντη της και επί δύο χρόνια αγαπημένο της Jason Trawick, αλλά και να τον φιλήσει μπροστά σε όλους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκε με το βραβείο «The Michael Jackson Video Vanguard Award». Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το άγαλμά της τη τραγουδίστρια χούφτωσε στον πισινό η Lady Gaga η οποία είχε μεταμφιεστεί σαν τον το alter ego της Jo.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τα παιδιά και τους αγαπημένους της για το βραβείο αποδεικνύοντας ότι όντως Britney is back.