Το 1990 η τραγουδίστρια Sinead O’Connor έγινε γνωστή όχι μόνο για το ανεπανάληπτο κομμάτι «Nothing Compares 2 U», αλλά και για τα… κοντοκουρεμένα της μαλλιά.

Δύο χρόνια μετά η Sigourney Weaver ήταν η πρώτη ηθοποιός που ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της για την ταινία «Aliens3».

Από τις πιο γνωστές ηθοποιούς με λουκ… αμερικανού πεζοναύτη είναι η Demi Moore, η οποία έπιασε το ξυραφάκι και αποχαιρέτισε την πλούσια κόμη της το 1997 για την ταινία «G.I. Jane».

Το 2006 και αρκετούς μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Kevin Federline η Britney Spears σε ένα ξέσπασμα και πιθανώς και μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ μπήκε στο κομμωτήριο Esther’s Hair Salon στην Tarzana της Καλιφόρνια και ζήτησε από την ιδιοκτήτριά του να… την κάνει γλόμπο!

Εκείνη προσπάθησε να την αποτρέψει, όμως η Britney ήταν σίγουρη για την επιλογή της… όχι όμως και την επόμενη μέρα, καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό και η ποπ σταρ κυκλοφόρησε με μια ροζ περούκα!

Την ίδια χρονιά η Natalie Portman ξύρισε τα ωραία της μαλλάκια «on camera» για την ταινία «V for Vendetta»!

Και φυσικά από αυτήν τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη όλων… Lady Gaga! Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «Paul O’Grady Show» και ερμήνευσε μια ακουστική βερσιόν του κομματιού… «Hair»!