Το πιο καυτό και πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ που με κάθε κίνησή του και κάθε εμφάνισή του συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ εξομολογούνται στην USA Today πως τα καταφέρνουν.

Ο Μπραντ Πιτ δε διστάζει να τονίσει πως το να μεγαλώσεις έξι παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 9 ετών σε ένα σπίτι όπου γύρω του παραμονεύουν τα φώτα της δημοσιότητας είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά οι ίδιοι δηλώνουν πως καταφέρνουν να διατηρούν την απαιτούμενη οικογενειακή ισορροπία έχοντας, παράλληλα, μια πολύ καλή ερωτική ζωή.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Ζούμε γύρω από κάγκελα και αυτό δεν είναι ωραίο. Αν τα παιδιά μου επιχειρήσουν να βγουν έξω από το σπίτι μας, εκεί παραμονεύουν τα φλας των φωτογράφων. Γι` αυτό κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε μια ισορροπημένη οικογενειακή ζωή στα παιδιά μας μέσα στο σπίτι. Όταν θέλουμε να μείνουμε μόνοι μας συνήθως λέμε στα παιδιά «Ο μπαμπάς και η μαμά πάνε στο κρεβάτι για να φιληθούν» και εκείνα απαντούν «Μπλιάχ! Αηδία!». Αλλά το απαιτούμε.»