Εκτός δικαστηρίων θα λυθεί -απ’ ότι φαίνεται- η οικονομική διαμάχη του Γιώργου Θεοφάνους με την επιχείρηση Αφοι Σοφικίτη Ο.Ε.

Ο συνθέτης και ο δικηγόρος του προσπαθούν να τακτοποιήσουν το χρέος ύψους 100.000 ευρώ που έχει η εταιρεία Προσχολική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Α.Ε., με τον διακριτικό τίτλο Κύκλος Α.Ε. (στην οποία ο Γιώργος Θεοφάνους εμφανίζεται ως μέλος και η σύζυγός του ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος) απέναντι στην επιχείρηση που ανάλαβε να διαμορφώσει με τις γυάλινες επενδύσεις της το «Μουσικό εργαστηράκι» του Θεοφάνους στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο δικηγόρος του έχει συναντηθεί δύο φορές με την αντίπαλη πλευρά προκειμένου να βρουν τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να διευθετήσουν το πρόβλημά τους στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος των αδελφών Σοφικίτη έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα νομής κατά του Θεοφάνους, τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα, θα τα αποσύρουν και δεν θα εκδικαστούν στις αρχές του άλλου μήνα καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, είναι διατεθειμένος να καλύψει μεγάλο μέρος του χρηματικού ποσού μέχρις τις αρχές Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του Νοέμβρη είναι αποφασισμένος να δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα.