Μπορεί πολλοί να κάνουν λόγο για ομοιότητες μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της μέλλουσας νύφης του βρετανικού θρόνου Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο η γυναίκα που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του διαδόχου του θρόνου, δεν είναι άλλη από τη νταντά του, την Alexandra «Tiggy» Legge-Bourke.

Η γλυκιά Κέιτ μοιάζει αρκετά με τη γυναίκα που, μετά το διαζύγιο του Καρόλου με τη Νταϊάνα το 1993 ανέλαβε την ανατροφή του Ουίλιαμ και του Χάρι, ηλικίας τότε 11 και 9 ετών αντίστοιχα. Αυτή ήταν που «έτρεχε» πίσω από τα αγόρια τότε, συνοδεύοντας τα στα μαθήματα ορειβασίας, στις χειμερινές διακοπές τους για σκι στην Ελβετία.

Έτσι πολλοί αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ένας από τους λόγους που ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ διάλεξε την Κέιτ, είναι ότι και η ίδια είναι αρκετά δραστήρια, της αρέσει το χειμερινό σκι και διάφορα άλλα σπορ, ενώ έχει επίσης περάσει τις διακοπές της στο Klosters της Ελβετίας, όπου ο πρίγκιπας πήγαινε ως παιδάκι.

Και παρόλο που η βασιλική οικογένεια έχει υποδεχτεί αρκετά θερμά την Κέιτ Μίντλετον, η Legge-Bourke και η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Η Νταϊάνα ενοχλούνταν αρκετά επειδή η Tiggy αναφερόταν στα παιδιά της ως «τα μωρά μου», ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της εποχής η Legge-Bourke είχε αναγκαστεί να κάνει έκτρωση, όταν την άφησε έγκυο ο Κάρολος.

Και επειδή το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, η νταντά του Καρόλου, Mabel Anderson, λέγεται ότι είχε αρκετές ομοιότητες με την Καμίλα.