Η δύναμη των social media και ειδικά του Tik Tok στάθηκε αφορμή για να φουντώσει η ένταση στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στο πάνελ της εκπομπής «Fay’s Time». Πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Δημήτρης Πανόπουλος οι οποίοι συζητούσαν για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

«Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε», παρατήρησε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς και στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πανόπουλο:

«Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι… Χαμογέλα εσύ…».

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος παρέμβαινε στα λεγόμενα του Γιώργου Αυτιά σχετικά με το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok, εκείνος του απάντησε: «Η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… Εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε, 300 χιλιάδες κόσμος. Αντί να μου πεις “πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς”…

«Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος μόνο για την προσωπική του επιτυχία», παρατήρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και τότε ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε εκνευρισμένος: «Σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

«Όπα, τι;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η απάντηση ήταν: «Έκανες συνδέσεις, σου δίναμε οδηγίες στον ΣΚΑΪ να τραβήξεις μπροστά στην κοινωνία. Αυτό έκανες. Κακό ήταν αυτό; Το ίδιο κάναμε».

«Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς.