Ένα βίντεο με μια συμπλοκή από τις Κάννες κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει τον Τράβις Σκοτ και τον Τάιγκα να καυγαδίζουν μαζί με τις συνοδείες τους.

Οι δύο ράπερ είναι πρώην σύντροφοι της Κάιλι Τζένερ.

Ο καβγάς συνέβη λίγο μετά την άβολη παρουσίαση του Τράβις και του Τάιγκα στη σκηνή μαζί, σύμφωνα με το TMZ. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia

Πηγές είπαν στο Page Six ότι ο καβγάς φάνηκε να ξεκινά όταν ο Σκοτ άρπαξε ένα μικρόφωνο από το χέρι του Ακίβα αφού αυτός ανακοίνωσε τον Τάιγκα και τον Έντουαρτς. Πηγές ανέφεραν ότι ο καυγάς ξεκίνησαν αφού ο Τράβις και ο Τάιγκα βρέθηκαν πίσω από το DJ booth.

Ένα βίντεο της συμπλοκής φαίνεται να δείχνει τον Τράβις να τραβάει τον Έντουαρτς από τον Southside, και πηγές πρόσθεσαν ότι ο πρώην της Κάιλι φέρεται ότι έπεσε από τη σκηνή.

Οι δύο τους έχουν διαρκείς εντάσεις λόγω του παρελθόντος τους με την Κάιλι, αλλά μια πηγή είπε στο Page Six ότι η σταρ των Kardashians δεν ήταν ο λόγος που ξέσπασε η βία.

Ο Τάιγκα πρώτα είχε σχέση με την Κάιλι για δύο χρόνια, αρχίζοντας όταν ήταν μόλις 17, κάτι που προκάλεσε ευρεία κριτική από τους θαυμαστές.

Η Κάιλι και ο Τράβις άρχισαν μια διακεκομμένη σχέση το 2017, που τους οδήγησε να αποκτήσουν δύο παιδιά και χώρισαν οριστικά, φαινομενικά, τον Ιανουάριο του 2023.

Ευτυχώς, δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί, και οι φύλακες ασφαλείας μπόρεσαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές γρήγορα όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Scott και ο Southside φέρονται να έτρεξαν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν μετά τη διάλυση του καβγά, αν και το πάρτι συνεχίστηκε.