Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν στον Πλαταμώνα Πιερίας οι διεθνείς διαγωνισμοί ομορφιάς Queen of tourism και Miss Disco. Οι είκοσι καλλονές, που συμμετείχαν στους δυο διαγωνισμούς θα είναι και οι υποψήφιες του μεγάλου διαγωνισμού «Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2010», που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, για 14η χρονιά από τη «Models Academy» στην Αθήνα.

Τα δροσερά κορίτσια, που τράβηξαν τα βλέμματα όλων, όπου κι αν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πιερία, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να γίνουν talk of the town από την Τετάρτη 30 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Στο photoshooting, που έγινε στο Lions Blue τα κορίτσια πόζαραν στο φακό των φωτογράφων, οι οποίοι αποθανάτισαν τις εκθαμβωτικές τους παρουσίες και τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Στο Dias Hotel Restaurant στον Πλαταμώνα διοργανώθηκε ο διαγωνισμός Queen of Tourism, με τις επίδοξες βασίλισσες της ομορφιάς να αστράφτουν στην εντυπωσιακή βραδιά. Κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Miss Παραγουάη.

Και το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου στο Villa White στην Παραλία Κατερίνης διοργανώθηκε η βρaδιά Miss Disco, όπου συνοδεία δυνατής μουσικής τα κορίτσια έκαναν πασαρέλα, χόρεψαν και διασκέδασαν έως αργά. Κορίτσι της Disco αναδείχθηκε η Miss Ιταλία.