Ένα από τα μεγαλύτερα viral της χρονιάς αποτελεί το βίντεο που κυκλοφόρησε η Μαρίνα Μπομπέτσι από το λογαριασμό του «Scorpios Music Bar» στο TikTok. Παρά τη διαφήμιση που έχει φέρει στο μαγαζί που εργαζόταν, απολύθηκε από την ιδιοκτήτρια, που υπήρξε και φίλη της, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η ίδια στην εφημερίδα «On Time».

Η ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ!» ακούγεται παντού στο διαδίκτυο, το εν λόγω βίντεο έχει 3,5 εκατ. προβολές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αντιγράψουν το βίντεό της.

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ίδια στην «On Time», η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την απέλυσε γιατί τη ζήλευε.

«Η Μαρία Ιορδάνοβα με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή, που λέει το ΠΑΜ;”. Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια», δήλωσε η ίδια.

Η ιδιοκτήτρια, πάντως, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε μια άλλη εκδοχή για το τέλος της συνεργασίας τους: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω, που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει την ξέρει».