Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ηρώ το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04) η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο γιος της όταν πήγαινε Α’ Δημοτικού και εκείνη χρειάστηκε να λάβει δράση.

«Για να είμαι ειλικρινής και θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα» ανέφερε η Ηρώ.

«Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου και τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό στον Γιώργο» περιέγραψε η Ηρώ.