Ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον είναι αρραβωνιασμένος με την πολύ νεότερη φίλη του, Αλίνα ντε Αλμέιντα, όπως αναφέρουν πηγές στο Page Six, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να είναι μπλεγμένος σε μια πικρή μάχη διαζυγίου με την πρώην του.

Ο γίγαντας της Wall Street εγκατέλειψε την Τζένι Πόλσον το 2021 μετά από 21 χρόνια γάμου για τη διαιτολόγο Aλίνα ντε Αλμέιντα και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται έκτοτε σε έναν έντονα πικρόχολο χωρισμό.

Τώρα το Page Six μαθαίνει ότι ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος των hedge funds Τζον Πόλσον είναι αρραβωνιασμένος με τη φίλη του, παρόλο που το πικρό διαζύγιό του από την Tζένι συνεχίζει να υφίσταται και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η 35χρονη γκουρού διατροφής του Instagram, Αλίνα ντε Αλμέιντα, ζει μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Τζον Πόλσον στο πολυτελές διαμέρισμα που διαθέτει ο 68χρονος στον 26ο όροφο του Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου, στο Μανχάταν.

Η Αλμέιντα είναι διατροφολόγος και ειδικός στη συμβουλευτική απώλειας βάρους και διευθύνει την εταιρεία Effective Lifestyle. Διαθέτει προφίλ στο Instagram, όπου παρέχει συμβουλές διατροφής, αλλά είναι πλέον ιδιωτικός.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνει: «Ο Τζον και η Αλίνα είναι μαζί εδώ και δυόμισι χρόνια. Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και έχουν αρραβωνιαστεί». Η ίδια πηγή πρόσθεσε σχετικά με τον αρραβώνα: «Προσπαθεί να είναι διακριτικός για να μην αναστατωθεί η Τζένι».

Ο Τζον Πόλσον, ο οποίος έχει περιουσία 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εξακολουθεί να βρίσκεται εν μέσω διαζυγίου, παρόλο που άφησε την Τζένι για την 35χρονη Αλμέιντα πριν από τρία χρόνια.

Μια πηγή δήλωσε τότε στο Page Six ότι η Τζένι ήταν συντετριμμένη και ότι έμαθε για την αίτηση διαζυγίου διαβάζοντας γι’ αυτό στο Page Six. «Το έχει κάνει τόσο ταπεινωτικό για εκείνη. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τόσο γρήγορα μετά από ένα καλό καλοκαίρι, χωρίς καμία προειδοποίηση. Είναι απρεπές και ασεβές που δεν μπορούσε να περιμένει», δήλωσε τότε μια πηγή.

Ο Τζον Πόλσον είχε είχε δηλώσει τότε: «Δυστυχώς ο γάμος μας δεν πέτυχε. Τα διαζύγια είναι συνηθισμένα, αλλά δύσκολα. Η Αλίνα και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Εύχομαι να μπορέσει και η Τζένη να βρει την ευτυχία».

Ο Τζον Πόλσον δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο και έτσι το πρώην ζευγάρι είναι σε αντιπαράθεση για για τα ακίνητα στα Χάμπτονς και στο Άσπεν του Κολοράντο. Τον Ιούλιο του 2022, η Τζένι κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο ότι δημιούργησε έναν «μυστικό ιστό καταπιστευμάτων» για να κρύψει χρήματα από εκείνη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Τον Δεκέμβριο, προσπάθησε να πετύχει την απόρριψη της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου νομικού τους πολέμου, η Τζένι τον κατηγόρησε επίσης ότι χρησιμοποίησε μια «εικονική» συμφωνία ακινήτων για να πάρει 10 εκατομμύρια δολάρια από ένα οικογενειακό καταπίστευμα, ενώ οι δικηγόροι του κατηγόρησαν την αγωγή της ως «εγωιστική αρπαγή χρημάτων».

Ο Ρόμπερτ Κοέν, δικηγόρος της Τζένι Πόλσον, ο οποίος έχει διαχειριστεί κατά το παρελθόν διαζύγια που άφησαν ιστορία, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων την Ιβάνα Τραμπ -πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ-, την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν και τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικ Μπλούμπεργκ, δήλωσε στη Page Six, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το πολύκροτο διαζύγιο: «το μόνο που ζητάει η Jenny στη δίκη είναι το δικαίωμά της σε μια δίκαιη διανομή των περιουσιακών στοιχείων του γάμου σύμφωνα με τη νομοθεσία [της Νέας Υόρκης], συμπεριλαμβανομένου του μεριδίου της από οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία που φέρεται να μεταβιβάστηκαν κρυφά και με δόλο από τον κ. Paulson σε καταπιστεύματα που δημιούργησε επί πολλά χρόνια πίσω από την πλάτη της».