Ο Αντρέας Γεωργίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό. Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποσπάσει ορισμένες πληροφορίες για τον επερχόμενο γάμο του ηθοποιού, με τον ίδιο να έρχεται σε αμηχανία και να αρκείται στο να μεταφέρει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα να μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας» είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται» εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου δίχως να θέλει να μοιραστεί οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.