Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα και το πρόβλημα της άνοιας που κλήθηκε να διαχειριστεί στο πλάι της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «έχω ζήσει να είναι ο γονιός με άνοια. Χρειάζεται τεράστια εκπαίδευση στα παιδιά, είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια πολύ δύσκολη εμπειρία γιατί εγώ δεν μπορούσα να το δεχθώ, αυτή ήταν η δυσκολία μου. Δεν μπορούσα να δεχθώ πως ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι χθες ήταν κανονικός και μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε, ξαφνικά δεν θυμόταν αυτό που της είπα πριν».

«Πάντοτε είχα την αίσθηση ότι κάποιος με κοροϊδεύει. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό! Δεν μπορεί! Δεν μπορώ να το δεχθώ! Έτσι ήμουν μερικές φορές απότομος επειδή ακριβώς δεν μπορούσα να το δεχθώ. «Έλα συγκεντρώσου τώρα» της έλεγα, το οποίο είναι τελείως τρελό γιατί δεν φταίει ο άνθρωπος».

«Αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να συμφιλιωθώ με όλη αυτή την ιστορία του Humans, γιατί την είχα πολύ άσχημα στο μυαλό μου από τη μεριά μου. Δηλαδή ότι δεν φέρθηκα έτσι όπως θα μπορούσα να φερθώ, κουβάλησα ενοχή. Γενικά δεν είμαι των ενοχών, γιατί βρίσκω έναν τρόπο να τις κάνω κάτι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.