Η 21χρονη Τεξανή Maci Currin κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα πόδια στο κόσμο, μίλησε για την καθημερινότητά της, όπως για τον τρόπο που διαλέγει ρούχα, για τα ραντεβού και τις διακρίσεις που δέχεται.

Σε σειρά αναρτήσεων στο TikTok περιγράφει πώς είναι να έχει κάποιος να έχει απίστευτο ύψος και μεγάλα άκρα, αφού είναι 2,08 μ., ενώ το ένα πόδι της έχει μήκος 1,358 μ. και το άλλο 1,34μ., σύμφωνα με τη New York Post.

«Αν κάποιος με μισήσει, το κάνει επειδή δεν καταλαβαίνει», είπε και πρόσθεσε πως όσοι τη χλευάζουν, συνήθως την αποκαλούν «Slender Man», το διάσημο τέρας με τα μακριά άκρα.

«Slender Man», το τέρας με το οποίο παρομοιάζουν τη Maci Currin, όσοι την κοροϊδεύουν για τα μακριά πόδια της

Έπειτα, σχολιάζοντας τα ραντεβού, ανέφερε πως αρκετοί υποψήφιοι ή πρώην σύντροφοί της ένιωθαν παράξενα για τη διαφορά ύψους, με ορισμένους να αποφεύγουν να τη φιλήσουν δημόσια.

«Όσες φορές που έχω βγει ραντεβού, ειδικά με άντρες που είναι κατά πολύ πιο κοντοί από μένα, έχουν απλά νιώσει παράξενα. Σαν να ντρέπονταν σχεδόν για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Maci Currin, η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο

«Αγαπώ το ύψος μου, παρά τις αναποδιές»

Η Maci Currin μεταξύ άλλων, σχολίασε τον τρόπο που αγοράζει ρούχα, αναφέροντας ότι πρέπει να κάνει ειδική παραγγελία, αν θέλει να φορέσει παντελόνι, με αποτέλεσμα να διαθέτει μόνο δύο τζιν, επειδή πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Ψωνίζω κυρίως από το American Tall, αν και δεν έχουν κανένα μακρύ παντελόνι που να μου ταιριάζει», είπε η 21χρονη.

«Αν θέλω παντελόνι, πρέπει να τα φτιάξουν κατά παραγγελία, κάτι που κοστίζει περίπου 250 δολάρια το κομμάτι. Δεν είμαι η χήνα με τα χρυσά αυγά, έτσι διαθέτω μόνο δύο ζευγάρια τζιν που μου ταιριάζουν σωστά», είπε σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει.

Επίσης, αναφερόμενη στις διακρίσεις που έχει υποστεί, σημείωσε ότι «μικρή μισούσα το ύψος μου, γιατί ξεχώριζα εύκολα και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Μεγαλώνοντας αγάπησα τον εαυτό μου και το ύψος μου, παρά τις αναποδιές που μπορεί να τύχουν. Είμαι ξεχωριστή, όπως όλοι οι άνθρωποι».