Η Ιωάννα Μαλέσκου το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στην επικαιρότητα με τις πρωινές εκπομπές να σχολιάζουν κάθε κίνηση και κάθε δήλωσή της. Το πρωί του Σαββάτου (23/03), η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε το γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου αν και αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της.

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που αυτή τη στιγμή έχει τον άντρα της και το παιδί της, δεν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της» είπε η παρουσιάστρια.

Στην πορεία, η Ναταλία Γερμανού συζήτησε με τους συνεργάτες της on air για το αν η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Ένας εκ των ρεπόρτερ της εκπομπής, είπε ότι η παρουσιάστρια φέρεται να είχε δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar».

Τότε, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι η ίδια γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν έχουν ξεκινήσει συζητήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου για νέο πρότζεκτ πιθανότατα στην τηλεόραση, χωρίς, ωστόσο, να το μοιραστεί στον «αέρα».