Καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Δημήτρης Καπουράνης. Ο Δημήτρης Καπουράνης υποδύεται τον Μάκη στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και αναφέρθηκε στη σχέση του ήρωά του με τη Λίνα. Όπως είπε ο ηθοποιός, η μοίρα ένωσε τον Μάκη με τη Λίνα, ενώ αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ερωτικός αντίζηλος που θα μπει ανάμεσά τους.

«Ο Μάκης θα έρθει πολύ κοντά με τον Παντελίδη και με έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο Μάκης έχει μια πιο αγωνιστική πλευρά. Θα τον πιάσουν, θα φυλακιστεί, αλλά θα ελευθερωθεί. Η Λίνα θα με βοηθήσει, χωρίς αυτήν δεν ξέρω αν θα έβγαινε ο Μάκης», είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε από casting για τον ρόλο του Μάκη: «Τον ρόλο του Μάκη τον ήθελα. Είχα διαίσθηση ότι θα ήταν καλή δουλειά».

Όπως είπε, στην αρχή δέχτηκε πολλές απορρίψεις στη δουλειά. Δεν είχε αποκαλύψει στους γονείς του ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, γιατί ντρεπόταν και τόνισε πως θεωρούνταν ταμπού.

Ο Δημήτρης Καπουράνης κατάγεται από την Αλβανία και ακολούθησε τους γονείς του στην Ελλάδα, όταν ήρθαν ως μετανάστες στη χώρα.

«Είναι διαβαλκανικό το ζήτημα και το κύριο πρόβλημα είναι το πώς ένα παιδί διαχειρίζεται αυτή τη διττότητα της ταυτότητας. Ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα και αυτή η διττότητα μπορεί να είναι πολύ χαοτική για ένα παιδί, διότι νιώθει ότι είναι λίγο παντού. Και δεν υπάρχει η αποδοχή κοινωνικά, του ότι είσαι και τα δύο μαζί, είσαι κάτι άλλο, είσαι κάτι ενδιάμεσο».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Στην Αλβανία εισπράττω το ίδιο πράγμα, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Είναι το ίδιο πράγμα. Δεν έχω βιώσει οξύ ρατσισμό, αλλά νομίζω είναι περισσότερο ότι θέλουμε οι άνθρωποι να καταλαβαίνουμε ακριβώς ποιον έχουμε απέναντί μας, να το κάνουμε συγκεκριμένο. Όταν αυτό δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε, προκαλεί αδυναμία στις σχέσεις των ανθρώπων. Εγώ πολύ συχνά ένιωθα ότι υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία, ένα φράγμα και αυτό δεν καταλάβαινα γιατί συμβαίνει. Βλέπω ανθρώπους γύρω μου να είναι συνυφασμένοι με το ότι “είμαι από εδώ, το χωριό μου είναι εκεί”. Ο κύκλος μου είναι αυτός, νιώθω ότι ανήκω εδώ, υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον».