Με νόημα απάντησε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στον Άρη Καβατζίκη όταν αυτός τη ρώτησε κατά την έναρξη της εκπομπής «Πώς πάμε;», μετά τα σχόλια των τελευταίων ωρών για τις φωτογραφίες που φαίνεται να φιλιέται παθιασμένα με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Πώς πάμε; Πάμε, ε καλά πάμε. Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της», απάντησε στον συνεργάτη της η παρουσιάστρια του Mega.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» είπε η παρουσιάστρια του «Happy day».