Το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησαν για την πορεία της σχέσης τους, από τον κεραυνοβόλο έρωτα, στη συγκατοίκηση και τον παραμυθένιο γάμο τους στη Σαντορίνη.

«Δεν υπάρχει ισορροπία, είναι μια περιπέτεια. Οι ηθοποιοί είναι πολυδιάστατα πρόσωπα! Είναι πολυεπίπεδα άτομα. Πλέον το έχω συνηθίσει να φιλιέται στις σειρές. Την πρώτη φορά που μου συνέβη πήγα να δω την Ελισάβετ στην πρόβα, μόλις την είχα γνωρίσει. Φιλιόταν με τον Στέλιο Μάινα και στο διάλειμμα, αφού σταμάτησαν την πρόβα, για να με καλωσορίσει πήγε να με φιλήσει. Και της λέω: “Πλάκα κάνεις. Τόση ώρα φιλιόσουν με τον Μάινα και τώρα ήρθες σε εμένα;”. Υπάρχουν και κανόνες στο φιλί, το έχω ψάξει. Θα κοιτάξω αν κάποιος προχωρήσει παραπάνω», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ Μουτάφη είπε: «Ξέρω πως είναι η συνθήκη, είναι η δουλειά μας. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Είναι υποστηρικτικός σε αυτό. Καμιά φορά του ξεφεύγει με χιούμορ σε κάτι».

Στην ίδια εκπομπή, η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της. «Η απώλεια του πατέρα φαντάζομαι ότι ήταν κάτι που σε ταρακούνησε», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για να αποκριθεί η καλεσμένη του πως «τώρα θα κλείσουμε δύο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δύο μέρες μετά τα γενέθλιά του».

«Συγκινήθηκα πολύ που σας είδα να χορεύετε μαζί γιατί ήμουν εκεί, το έζησα αυτό», πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Ελισάβετ Μουτάφη να σημειώνει τα εξής με συναισθηματική φόρτιση: «Το ξέρω. Εκείνο ήταν… Δεν μπορώ πια εγώ να το δω αυτό. Δηλαδή ευτυχώς που βάλατε λίγο (σ.σ. στο βίντεο της εκπομπής), γιατί πραγματικά ακόμα είμαι πολύ δύσκολα. Δεν έχω επανέλθει».

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές. Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός είπε: «Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα. Και παρόλο που είναι η δουλειά μου, ξέρω πώς είναι η συνθήκη. Εντάξει, υπάρχει μια αμηχανία. Δεν είναι εύκολο ούτε για μας, αλλά υπάρχει μια συνθήκη σε αυτό. Είναι η δουλειά μας, λειτουργούμε έτσι, το συνεργείο είναι έτσι. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Είναι υποστηρικτικός σε αυτό. Καμιά φορά του ξεφεύγει με χιούμορ σε κάτι», τόνισε.