Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θαυμασμό που τρέφει για τις γυναίκες.

«Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες γυναίκες, που είναι πανέμορφες· τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι, όμως, πλατωνικά, δε θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δε θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη. Θα τη θαυμάσω την ωραία γυναίκα», είπε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre στο YouTube, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στην υποκρισία, που έχει παρατηρήσει σε ανθρώπους.

«Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω. Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δε θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα. Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι» ανέφερε.