Νέα δημοσίευση στο Facebook έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο ηθοποιός, αφού βρέθηκε σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, πλέον βλέπει καθημερινά τη ζωή του να αλλάζει και με το σπίτι που του διέθεσε η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, καθώς και με τη λύση της παρεξήγησης, που είχε προκύψει με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν φτάσει στα δικαστήρια με τον Μάρκο Σεφερλή να έχει δικαιωθεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κατάσχει από τον Γιώργο Λαμπάτο ένα συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως. Σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο ηθοποιός ζητούσε συγγνώμη από τον Μ. Σεφερλή, ζητώντας την ανάκληση της δικαστικής απόφασης, κάτι που τελικά και έγινε.

Σε ανάρτησή του ο Λαμπάτος, μετά την παραπάνω θετική εξέλιξη, ανέβασε στα social media το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Πρώτη φορά συγγνώμη», χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει σε ποιον απευθύνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε πει:

«Με πήρε τηλέφωνο ο Μάρκος, του είπα “συγγνώμη” και μου είπε “δε χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Ήθελα να σου πω να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου, γιατί θα κάνω την ανάκληση για σένα” και αυτό μου έδωσε χαρά, γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Τον ευχαρίστησα και μου λέει: “Μισό λεπτό, έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως· και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο, και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν το περίμενα πραγματικά».

Λίγο πριν τη θετική εξέλιξη ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή: «Ήθελα να τον παρακαλέσω να κάνει μια ανάκληση αυτού του θέματος, γιατί δεν (τα) παίρνει, αλλά τα λεφτά τα αφήνει εκεί πέρα. Απλά να τα παίρνω κι εγώ, γιατί για εκείνον δεν είναι τίποτα τα τρία κατοστάρικα, για μένα, όμως, είναι. Ήταν μισός χρόνος ενοίκια. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, γι’ αυτό ζητώ συγνώμη. Παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα. Ίσως θα ΄πρεπε να βρω έναν άλλο τρόπο να τονίσω την ύπαρξή μου, ας πούμε, και να πω αυτό που ήθελα να πω».